Verzendbeleid

Ons verzendbeleid is gericht op het bieden van een snelle en betrouwbare service aan onze klanten. We begrijpen dat het ontvangen van uw bestelling op tijd van groot belang is, en daarom streven we ernaar om uw bestelling binnen een zo kort mogelijke tijd bij u af te leveren.

Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 uur bij ons binnenkomen, zullen we in de meeste gevallen dezelfde werkdag nog verzenden. Dit betekent dat u uw producten zo snel mogelijk in ontvangst kunt nemen. We willen er wel op wijzen dat er uitzonderingen kunnen zijn. Soms kan het voorkomen dat producten niet op voorraad zijn, wat vertraging kan veroorzaken in het verzendproces. In dat geval zullen we u zo snel mogelijk op de hoogte brengen van de verwachte levertijd.

Op de productpagina van onze website vindt u een indicatie van de levertijd van het product. Deze indicatie is gebaseerd op onze ervaringen en kennis van het product en de productie tijd hiervan. We doen ons best om deze levertijd zo nauwkeurig mogelijk weer te geven, maar kunnen niet garanderen dat deze altijd accuraat is.

Wat betreft de kosten voor verzending, hanteren we de volgende tarieven:

 • Bestellingen vanaf 350 euro worden gratis verzonden.
Voor één pakket rekenen wij €8,95 exclusief btw.
Bij twee pakketten bedraagt dit €14,95 exclusief btw.
Voor drie pakketten rekenen wij €21,95 exclusief btw.
Bij vier pakketten bedragen de kosten €27,45 exclusief btw.
En voor vijf pakketten bedragen de kosten €33,95 exclusief btw.
 • Voor palletzendingen binnen Nederland geldt een tarief van €55,00 excl. btw
 • voor palletzendingen binnen Europa geldt een tarief van €70,00 excl. btw.

De kosten voor verzending zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht van de zending en kunnen daarom variëren. We doen ons best om deze kosten zo laag mogelijk te houden, zodat u niet te veel betaalt voor uw bestelling.

Als u vragen heeft over ons verzendbeleid of als u meer informatie wilt over de levertijd of kosten van verzending, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat altijd voor u klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.

Retourbeleid

Indien uw bestelling niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, heeft u de mogelijkheid om deze retour te sturen. Wij staan garant voor de kwaliteit van onze producten en willen u dan ook graag tegemoetkomen bij eventuele problemen.

Voordat u uw bestelling retour stuurt, vragen wij u vriendelijk om contact op te nemen met een van onze medewerkers. Zo kunnen wij de situatie beoordelen en u wellicht een passende oplossing bieden, zoals bijvoorbeeld vervanging van het product.

Wij begrijpen dat het retourneren van een product kosten met zich mee kan brengen. Om die reden nemen wij deze kosten voor onze rekening. U kunt het pakket kosteloos retourneren via een door ons aangegeven verzendmethode. Het is belangrijk dat u het product op een juiste manier verpakt en zorgt voor voldoende frankering.

Mocht u nog vragen hebben over het retourneren van uw bestelling of wilt u meer informatie over onze retourvoorwaarden, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

 • Adres

  Kaapstadweg 34b, 1047 HG Amsterdam

 • Email

  info@packagingdiscounter.nl

 • Telefoon

  020-21 01 486