Over Ons | Packaging Discounter - Uw Verpakkingsleverancier

Leer meer over Packaging Discounter, uw nummer 1 leverancier voor kartonnen dozen en op maat gemaakte verpakkingsoplossingen in Europa.

Packaging Discounter

Welkom bij Packaging Discounter, de online bestemming voor al uw verpakkingsbehoeften. Wij zijn trots op het aanbieden van een breed assortiment van hoogwaardige producten tegen de scherpste prijzen.

Ons assortiment bestaat uit een grote selectie van verpakkingsmaterialen, waaronder kartonnen dozen, tape, bubbeltjesfolie en veel meer. We hebben producten voor zowel particulieren als bedrijven, en we bieden ook aanpassingsopties voor klanten die specifieke wensen hebben.

Bedankt voor het bezoeken van onze website en we hopen u snel te zien in onze webshop. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Ga naar dozen

Ons team

Ons bedrijf is opgericht met de missie om onze klanten te voorzien van de beste producten en service. Onze medewerkers zijn gedreven en professioneel en staan altijd klaar om u te helpen met al uw vragen.

Wij geloven dat een goede verpakking van groot belang is voor elk bedrijf, of het nu gaat om verzending van producten of het beschermen van inventaris. Daarom bieden wij producten van de hoogste kwaliteit en een uitstekende service om ervoor te zorgen dat uw verpakkingsbehoeften worden voldaan.

Neem contact op
  • Adres

    Kaapstadweg 50, 1047 HG Amsterdam

  • Email

    info@packagingdiscounter.nl

  • Telefoon

    020-21 01 486

Packaging Discounter heeft meer dan 50 jaar ervaring in het leveren van de beste verpakking voor jouw product. Onze deskundige medewerkers adviseren je graag over onze mogelijkheden, of je nu op zoek bent naar standaard verpakkingsmaterialen of op maat gemaakte oplossingen. Neem gerust contact met ons op en ontdek wat Packaging Discounter voor jou kan betekenen!