Dozen op maat laten maken: een stapsgewijze handleiding

Dozen op maat zijn een slimme oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een op maat gemaakte verpakkingsoplossing. Bij Packaging Discounter hebben we een eenvoudig proces om dozen op maat te laten maken. Hier is een stapsgewijze handleiding om je op weg te helpen:

  1. Meet de afmetingen van jouw producten op en bepaal de gewenste afmetingen van de doos.

Voordat je begint met het bestellen van op maat gemaakte dozen, moet je de afmetingen van jouw producten opmeten. Dit omvat de lengte, breedte en hoogte van het product. Bepaal vervolgens de gewenste afmetingen van de doos op basis van deze metingen. Bij Packaging Discounter bieden we verschillende maten dozen op maat om te zorgen dat jouw producten perfect passen.

  1. Kies het gewenste materiaal voor jouw op maat gemaakte dozen.

Het materiaal van de doos is belangrijk omdat het van invloed kan zijn op de sterkte en duurzaamheid van de verpakking. Bij Packaging Discounter bieden we verschillende materialen aan, waaronder karton, golfkarton en vouwkarton. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het kiezen van het juiste materiaal voor jouw producten en verzendbehoeften.

  1. Kies het ontwerp en de bedrukking van jouw op maat gemaakte dozen.

Bij Packaging Discounter bieden we verschillende ontwerp- en bedrukkingsmogelijkheden aan om jouw dozen op maat te personaliseren. Je kunt jouw bedrijfslogo, productinformatie en andere merkgerelateerde informatie op de dozen laten drukken. Dit maakt het makkelijker voor klanten om jouw producten te herkennen en onderscheidt jouw bedrijf van de concurrentie.

  1. Plaats de bestelling voor jouw op maat gemaakte dozen.

Als je alle informatie hebt verzameld die nodig is om jouw op maat gemaakte dozen te bestellen, kun je jouw bestelling plaatsen bij Packaging Discounter. Onze deskundige medewerkers zorgen ervoor dat jouw bestelling snel en efficiënt wordt verwerkt en geleverd.

  1. Ontvang en gebruik jouw op maat gemaakte dozen.

Zodra jouw op maat gemaakte dozen zijn geleverd, kun je ze gebruiken om jouw producten te verpakken en te verzenden. Je zult merken dat de dozen perfect passen bij jouw producten en dat ze duurzaam en efficiënt zijn. Bovendien kunnen ze helpen bij het verbeteren van de merkherkenning en klanttevredenheid van jouw bedrijf.

Conclusie

Op maat gemaakte dozen zijn een slimme oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een gepersonaliseerde en efficiënte verpakkingsoplossing.

Terug naar blog
Kartonnen doos 100x100x160 mm - 4mm C-golf

Amerikaanse vouwdoos

Onze amerikaanse vouwdozen zijn gemakkelijk te bestellen via de websop.

Ga naar dozen