Waar kartonnen dozen kopen?

Koop kartonnen dozen met korting bij een packagingdiscounter

Packagingdiscounter kan kleine en grote hoeveelheden kartonnen dozen leveren. Voor dergelijke grote oplages kunnen wij zeer interessante kortingen aanbieden, waardoor u een lage prijs per doos betaalt. Dergelijke oplopende kortingen zijn natuurlijk alleen interessant als u ook een groot aantal dozen wilt gebruiken, maar naast deze kortingen weten wij ook op andere manieren scherpe prijzen te berekenen. Omdat wij een karton producent zijn, heeft u bij ons altijd de laagste prijs . Wij bieden de goedkoopste beschikbare dozen aan, voor een groot deel direct uit onze eigen uitgebreide voorraad. Deze komen meestal binnen 24 uur aan. Bestel direct online en ontvang ze zo snel mogelijk in huis! Naast dozen kunt u ook opvulmaterialen, beschermingsmaterialen, verpakkingsmaterialen en andere benodigdheden voor het verpakken in één keer bestellen.


Prijsvergelijking van kartonnen dozen
Het spreekt voor zich dat de prijs een van de factoren is waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de juiste doos. Een goede prijs-kwaliteitverhouding en de zekerheid dat de prijs van wat je bestelt stabiel is en niet snel omhoog gaat, is natuurlijk een goede zaak. Packaging discounter denkt mee met ondernemers en biedt scherpe prijzen voor ijzersterke producten. De prijs van de doos hangt grotendeels af van de prijs van het gebruikte karton. Dik golfkarton bestaat uit meerdere lagen en is uiteraard duurder dan dun golfkarton. We merken dat ondernemers de neiging hebben om heel dik karton te kiezen voor dozen die eigenlijk niet zo sterk hoeven te zijn: dunner karton is ook ijzersterk en voor veel toepassingen zelfs het beste.


Afmetingen kartonnen doos
Dubbel golfkarton bestaat uit drie lagen papier en twee lagen golfkarton. Deze dozen zijn geschikt voor het verzenden van lichte en zware goederen (tot ca. 30-40 kg), maar ook voor breekbare en onbreekbare goederen. Door de structuur van het karton (papierlaag, golfkartonlaag, papierlaag, golfkartonlaag, papierlaag) bieden deze dozen een goede bescherming en kunnen ze veel gewicht dragen. Amerikaanse vouwdozen zijn opvouwbare dozen van enkel of dubbel golfkarton. Deze kartonnen vouwdozen hebben altijd vier flappen die aan de boven- en onderkant kunnen worden opgevouwen. Kartonnen dozen zijn ontworpen om eenvoudig en economisch te zijn, maar tegelijkertijd effectief en kostenbesparend.

Waar kartonnen dozen kopen? - Packaging Discounter B.V.
Terug naar blog
Kartonnen doos 100x100x160 mm - 4mm C-golf

Amerikaanse vouwdoos

Onze amerikaanse vouwdozen zijn gemakkelijk te bestellen via de websop.

Ga naar dozen