Kartonnen Dozen

"Onze kartonnen dozen zijn de perfecte oplossing voor uw verpakkingsbehoeften. Gemaakt van duurzaam kwaliteitskarton, bieden deze dozen uitstekende bescherming voor uw producten tijdens transport en opslag. Deze stevige dozen zijn ook gemakkelijk te vouwen en in elkaar te zetten, waardoor ze eenvoudig op te slaan zijn wanneer ze niet in gebruik zijn.

Onze kartonnen dozen zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan maten en stijlen, waaronder single-wall, double-wall en triple-wall constructie. Wij hebben geschikte dozen voor een breed scala aan producten, van kleine items tot grote machines. Onze kartonnen dozen zijn bovendien milieuvriendelijk en kunnen gemakkelijk worden gerecycled wanneer ze niet langer nodig zijn.

Onze kartonnen dozen zijn ideaal voor een breed scala aan industrieën, waaronder de e-commerce, logistiek, productie en meer. Met onze scherpe prijzen en snelle levering, biedt Packaging Discounter de beste waar voor uw geld voor al uw kartonnen verpakkingsbehoeften.

We hopen u snel te zien als klant van Packaging Discounter, voor al uw verpakkingen."

 

Bij Packaging Discounter bieden we een breed scala aan kartonnen dozen, geschikt voor een verscheidenheid aan toepassingen. Of u nu op zoek bent naar standaard dozen voor algemene verzending, of op maat gemaakte dozen voor specifieke producten, wij hebben wat u nodig heeft. Onze dozen zijn gemaakt van hoogwaardig karton en zijn ontworpen om uw producten veilig en beveiligd te houden tijdens het transport.

  • Adres

    Kaapstadweg 50, 1047 HG Amsterdam

  • Email

    info@packagingdiscounter.nl

  • Telefoon

    020-21 01 486